showMeta(); ?>

De Salon

Fijn dat U even de tijd neemt om onze website te bekijken.

 

We werken met 8 zeer ervaren en gemotiveerde kapsters. Allen zijn we gedreven om u als klant het naar uw zin te maken en dan niet alleen een mooi kapsel maar ook een goede ambiance, fijne sfeer en zeker een goed kopje koffie.

 

Belangrijk vinden we het om u een kapsel aan te meten naar uw zin en dan is niet altijd trendy het uitgangs punt maar wel een modern en bij U passende haardracht. Alhoewel we trendy graag en leuk vinden om te maken. Ik vind dat het kapsel zo moet zijn dat U thuis ook een goed kapsel hebt dat makkelijk in model is te brengen en niet allen mooi is als u van uw kapper thuis komt.

 

We werken met het zeer vooruitstrevend Italiaans merk Davines,dat er alles aan doet U als consument wij als kappers zeer tevreden te houden. Dit alles met geweldige acties. Maar het allerbelangrijkste van Davines is de ZERO IMPACT formule oftewel zo min mogelijk belastend te zijn voor onze wereld.

 

Ik hoop dat dit verhaaltje u geprikkeld heeft om een keer een bezoek te brengen in onze salon. Misschien tot ziens en nogmaals bedankt voor Uw tijd.

geefGoogleCode(); ?>